Novostavba krásného rodinného domu 4+kk v klidné lokalitě
Černilov

1 Kč
icon
Dispozice
4+kk
icon
Výměra
149m2
icon
Poznámka
icon
K předání
Ihned

Klíčové parametry nemovitosti

check
Parkování: Venkovní vyhrazené
check
Konstrukce budovy: Cihla
check
Typ vlastnictví: Osobní
check
Orientace: S, J, V, Z, SV, SZ, JV, JZ
check
Zdroj teplé vody: Elektrický se zásobníkem (bojler)
check
Bez výtahu
check
Počet podlaží: 1
check
Částečně zařízeno

Luxusní rodinné domy v Černilově: Nová úroveň komfortního, kompaktního, příjemného života pro vaši rodinu.

V klidné a pohodové lokalitě Černilov, vzniká nový rezidenční projekt, který definuje nové standardy luxusního bydlení. Tento projekt nabízí exkluzivní rodinné domy o dispozici 4+kk a užitné ploše 149 m². První etapa je již prodaná. Nyní jsou v nabídce domy z II. etapy, které jsou ihned k nastěhování. Všechny informace najdete na webu www.domycernilov.cz

Dispozice domů:

  • v přízemí domu se nachází: zádveří s chodbou, technická místnost, samostatná toaleta s umyvadlem, praktický úložný prostor pod schodištěm, prostorný obývací pokoj (28,8 m²) spojený s kuchyňským koutem a vstupem na zastřešenou terasu (17,5 m²).

- do patra se vchází po dřevěném masivním schodišti s chodbou,

- na patře se nachází: koupelna s vanou a sprchovým koutem, dvě umyvadla a toaleta, ložnice(14,6 m²) a dva samostatné pokoje (11,6 m²), (12,2 m²). Z chodby je vstup do velkorysého půdního prostoru (25,3 m²), který nabízí další plochu, kterou lze individuálně využít.

Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem Daikin. Toto moderní zařízení nejen topí, ale také chladí, a to vše s maximální efektivitou a velmi tichým chodem. K tomu všemu přináší nejmodernější technologii Flash Streamer - ještě vyšší čistotu vzduchu - tím podporuje zdravé vnitřní prostředí v celém domě.

Střechu chrání pálené tašky Tondach - izolace střechy je stříkaná. Okna jsou trojitá bezpečností, té nejvyšší kvality. Fasáda domu je silikonová, omyvatelná. U domu je parkovací stání s vjezdovou bránou. Další technické vychytávky v domě Vám předvedeme na prohlídce.

V domě jsou použité dřevěné podlahy, masivní dřevěné schodiště se skleněným bezpečnostním zábradlím, kvalitní dveře Sapeli s bezfalcovou úpravou, moderní velkoformátová dlažba a elegantní značková sanita. Prostoru mezi obývacím pokojem a kuchyňským koutem dominanuje moderní, pomalu hořící, krbová vložka se širokou spalovací komorou, která životu v domě dodá nejen příjemné přírodní teplo, ale také romantickou atmosféru.

V obci je škola a školka, obchody, pekárna, cukrárna, pošta, zásilkové boxy, kulturní dům, kadeřnictví..aj. Bezproblémovou dostupnost do Hradce Králové zajišťují autobusy, které jezdí i několikrát za hodinu a to i do pozdních večerních hodin. Místo je ideální pro sport, nejen cyklostezka umožňuje příjemné místo pro běh, brusle, kolo i jiné. Obec je velmi moderní, mladá a velmi živá. Přesto velmi klidná a bezpečná.

Exkluzivní rodinné domy v Černilově z II. etapy výstavby jsou nyní na prodej a okamžitě k nastěhování. Nabízí jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají nejvyšší možný standard bydlení, kombinovaný s poklidným životním stylem v blízkosti přírody, přitom s rychlým přístupem do města. Pokud hledáte místo, kde bude váš domov opravdovým útočištěm, pak je Černilov s jeho novým rezidenčním bydlením tou pravou volbou pro vás a vaši rodinu.

Elektřina:230/400 V
Kanalizace:Městská
Plyn:Není
Voda:Vodovod
Konstrukce budovy:Cihla
Počet podlaží:1
Zdroj teplé vody:Elektrický se zásobníkem (bojler)
Stav nemovitosti:Novostavba
Typ vlastnictví:Osobní
Parkování:Venkovní vyhrazené
Charakter obce:Vesnice
Infrastruktura v okolí:Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Místní úřad, Lékař, Kulturní zařízení
Orientace:S, J, V, Z, SV, SZ, JV, JZ
Zařízeno:Částečně zařízeno
Vybavení:Sprchový kout, Krb, Vana, Alarm, Klimatizace
Dopravní dostupnost:Příměstská doprava, Auto, I. třída, II. třída
Rok výstavby:2023
Terasa:Ano
Zahrada:Ano
PENB - třída:B - Velmi úsporná

MHD: Divec

3.6 km, 49 minut

Restaurace: Hospoda U Vidliček

939 m, 12 minut

Obchod: Terno

7.7 km, 103 minut

Prohlédněte si svoji novou nemovitost

Stáhnout v PDF

Těšíme se na vás na prohlídce

Kontaktujte nás

Preferovaný kontakt
Odesláním tohoto formuláře dáváte souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.