Nehrála na mne "bussiness divadlo"

Nehrála na mne

Měla jsem k dispozici volné finanční prostředky a rozhodla se investovat do nákupu nemovitosti. Chtěla jsem si koupit byt na stáří a nyní ho pronajmout. Ze začátku jsem neměla jasnou představu, ale po prohlídce několika nabízených bytů jsem věděla, že chci malý byt. Nakonec jsem vybrala garsoniéru v zánovním domě na pěkném místě, blízko jsou potraviny, pošta i lékárna.

Když jsem čekala na prohlídku bytu, proběhla kolem mě sympatická, usměvavá slečna, až po chvíli jsme se domluvily, že čekáme na sebe.....

Markéta Vašatová na mě udělala opravdu dobrý dojem, při prohlídce bytu se mi věnovala, dozvěděla jsem se všechny informace, na každý můj dotaz ochotně odpověděla. Cítila jsem z jejího jednání férovost, upřímnost a vstřícnost. Všechno věděla, neměla jsem pocit, že ji svými dotazy obtěžuji a nehrála na mě žádné „business divadlo“. A to mě pochopitelně velmi zaujalo a bylo mi její jednání sympatické.

Při koupi bytu na mě slečna Vašatová nevyvíjela žádný nátlak, nechala mě v klidu vše promyslet a rozhodnout se, tak abych byla s mou investicí opravdu spokojená. Se vším mi pomohla, vše domluvila a zařídila k předání bytu.

Po zakoupení bytu jsem si chtěla nájemníky najít sama, ale vůbec se mi nedařilo. Proto jsem se znovu s důvěrou obrátila na slečnu Vašatovou, zadaly jsme nabídku a byt jsem pronajala téměř okamžitě. Nájemníka jsem osobně neviděla, ale měla jsem důvěru v obchodní instinkt slečny Vašatové. Všichni jsme se sešli až při podpisu nájemní smlouvy.

Po 6 měsících se však nájemník rozhodl odstěhovat a ukončit nájemní smlouvu. Opět jsem se obrátila na slečnu Vašatovou, která mi vyšla vstříc a velmi rychle mi našla další klientku, která v bytě bydlí dodnes.

V blízké době budeme v rodině řešit další prodej bytu a určitě vše dáme na starosti opět slečně Vašatové. Vím, že jí můžu důvěřovat a že udělá maximum pro celý proces prodeje, tak aby vše proběhlo k naší spokojenosti. S čistým svědomím mohu služby osobní makléřky Markéty Vašatové doporučit.

 

Markéta Vašatová
09. leden 2017

K tématu vám ochotně sdělí více informací Bc. Markéta Vašatová

Markéta Vašatová
Odesláním tohoto formuláře dáváte souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.
Neplatný vstupNeplatný email{captcha:validation}Neplatný vstup