Úspěšný prodej bytu v krátké době

Úspěšný prodej bytu v krátké době

Paní Markétu Vašatovou jsem si vybrala ze čtyř makléřů, s nimiž jsem předběžně hovořila o prodeji bytu. Přesvědčila mě nejen svým vystupováním, jasným rozvrhem průběhu prodeje, ale zejména také osobním přístupem k celé záležitosti. Věc byla komplikovaná tím, že nežiji v ČR.

Informovala mě velmi často a podrobně (mailem a telefonicky) o veškerých krocích, které v souvislosti s prodejem podnikala. Pokud byla nutná má přítomnost, přizpůsobila se mým časovým možnostem. Během mé přítomnosti bylo vše připraveno, termíny dojednány a dodrženy. Prodej bytu, a to s veškerými náležitostmi, byl vyřízen během několika měsíců. A co je jistě důležité: Moje finanční představy byly od začátku respektovány a nakonec i splněny.

Dnes už na paní Markétu vděčně vzpomínám. Poznala jsem ji nejen jako profesně velmi angažovanou, kompetentní a naprosto spolehlivou mladou dámu, která mi pomohla dořešit i ‚poprodejní‘ záležitosti. Zapůsobil na mě zejména její citlivý přístup k životní situaci jak prodejce, tak i kupce, pro něž je tento krok většinou ne právě snadný. Paní Markéta obstála prostě na výbornou, jak po stránce profesní, tak i té lidské. Paní Jindřiška Reimann

Markéta Vašatová
04. leden 2017

K tématu vám ochotně sdělí více informací Bc. Markéta Vašatová

Markéta Vašatová
Odesláním tohoto formuláře dáváte souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.
Neplatný vstupNeplatný email{captcha:validation}Neplatný vstup