Fotíme profi fotky a natáčíme video prohlídky

Fotíme profi fotky a natáčíme video prohlídky

 

Fotky nemovitosti mají za úkol totiž získat pozornost a poskytnout maximum informací. Zajistíme jich dostatek. Pro dobrou představivost. Naše fotky jsou světlé, ostré, pravdivé barvy z různých úhlů, s funkční vypovídající hodnotou a přitom dostatečně příjemné na pohled. Zájemci pochopí provázanost prostoru a dispozici.

Žádné umělecké vázičky, ale jasná sdělení stavu, velikosti, řešení. Pořizujeme i fotky dokumentační, tedy např. značky spotřebičů, kování, kliky, štuky, zajímavé detaily, ovládací prvky, bariérovost, kritická místa, zapomenuté skládačky. Ty pak poskytujeme až vážným zájemcům. Nesmíme opomenout nic podstatného pro jejich seznámení se a rozhodování. A nelze taky fotkami vytvořit iluzi a na prohlídce pak způsobit zklamání. Fotky musí ladit s budoucím prvním dojmem.

I byt v původním stavu může vypadat dobře. Ne není to klamání klienta, nebojte, to my také neuznáváme, ale je to o tom, že fotografové dokáží vidět detaily a věci, které my třeba nevidíme. Je tomu tak především díky světlu a širokoúhlým objektivům, se kterými umí fotograf pracovat. Můžete si myslet, že to zvládnete sami „taky tak dobře“, ale opak je skutečností. A určitě víte, co je ponorková nemoc. Vy na interiér hledíte svým životem, roky v bytě prožitými. Ale ten, kdo se chce podívat jako kupující, se dívá budoucností. Není to nic proti Vám, ale je to především užitek pro zájemce.

100x říkat nebo jednou vidět. Když v dnešní uspěchané době hledají zájemci vhodnou nemovitost, tak právě fotografie rozhodují o tom, zda-li je nemovitost zaujme a jestli si detailně nabídku přečtou. A díky tomu půjdou na prohlídku.

Zájemci mají rádi i fotky okolí, pohledu z oken, vzdálenosti mezi domy, kam např. sahá polední sluníčko. Foto domů v sousedství. Foto např. parkoviště, příjezdu, blízkého dětského hřiště. Fotky hranic pozemků. A samozřejmě fotky z dronu jsou dnes velké plus.

Video prohlídky točíme moc rádi.

Díky video prohlídkám umíme zvednout představivost a tím pádem i reálný zájem lidí o danou nemovitost. Videa ukazují více požadovanou realitu. Mají velký dosah a využitelnost. Můžeme s nimi pracovat na sociálních sítích a díky tomu mít větší šanci prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu a co nejdříve. Svět chce prostě video.

Videoprohlídka tak přispívá k rychlejšímu a efektivnějšímu prodeji. Sami jsme překvapeni, kolik zájemců reaguje na video. Stojí třeba na zastávce a pustí si i krátké video a volají se zájmem. Prostě obrázkům věříme více než sdělení, že byt je např. příjemný, prostorný, funkčně uspořádaný, světlý.

Veřejná nabídka s videem zvedá zájem lidí vícenásobně. A my vidíme, kolik lidí si např. video prohlédlo a jak dlouho se třeba dívali. A i to je pro nás cenná informace.

Umíme video natočit společně s fotografováním, takže 2 mouchy jednou ranou a ještě stále v přijatelném čase pro Vás. Pokud prodáváme dům, používáme i záběry z dronu, aby si zájemci dokázali lépe představit polohu nemovitosti, sousedy, zeleň, příjezdovou cestu, parkování, prosluněné území, vzrostlé stromy. Takovéto záběry jsou opravdu ceněny.

Podívejte se na pár video prohlídek, které jsme natočili:

1. Prodej pozemků v obci Skalice u Hradce Králové

https://www.youtube.com/watch?v=7o8URG5ilVA

2. Prodej bytu 3+1 v centru Pardubice

https://www.youtube.com/watch?v=k3xjBhFCaDI

3. Prodej bytu 4+kk v Baarově ulici v Hradci Králové

https://www.youtube.com/watch?v=tzHItfyUKFM

 

Markéta Vašatová
20. leden 2021

K tématu vám ochotně sdělí více informací Bc. Markéta Vašatová

Markéta Vašatová
Odesláním tohoto formuláře dáváte souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.
Neplatný vstupNeplatný email{captcha:validation}Neplatný vstup