Proč kreslíme 2D a 3D půdorysy a děláme virtuální prohlídky

Proč kreslíme 2D a 3D půdorysy a děláme virtuální prohlídky

Zveřejňování půdorysů u nemovitosti je velmi podceňovaná věc. Vnímáme, že je důležitá srozumitelná dispozice a orientace v prostoru, kterým směrem jsou okna a co je a není průchozí. Na místě jsou i přesné rozměry. Proto jsou pro nás naprostým standardem u každé prodávané i pronajímané nemovitosti „2D a 3D“ půdorysy.         

V běžné inzerci půdorysy schází u většiny inzerátů. Z našich zkušeností víme, že klienti nejsou schopni z fotek rozpoznat průchodnost místností a jestli jim např. nemovitost dispozičně vyhovuje pro jejich rodinnou situaci a třeba počet osob v domácnosti. Pak se zbytečně vzájemně okrádáme o čas. Přijdou do nemovitosti a ihned zjistí, že byt jim nevyhovuje.

S námi klienti přesně vědí rozměry jednotlivých místností.  A díky půdorysu přicházíme na prohlídku pouze s lidmi, kteří jsou o dispozici nemovitosti maximálně informovaní a mají i představu, kde by třeba mohl být dětský pokoj a kde pracovna. Nestane se nám, že někdo odejde po dvou minutách, protože si neuvědomil, že ten pokoj je průchozí a nedá se to přestavět.

Točíme virtuální prohlídky a zájemci o nemovitost se mohou kdykoliv procházet po nemovitosti....

Byt 3+1, M. D. Rettigové, Hradec Králové, https://my.matterport.com/show/?m=4bnDbS3wWkX

Byt 4+kk, Baarova ulice, Hradec Královéhttps://my.matterport.com/show/?m=w2FekLm4siJ

Ano jdeme s dobou. 3D sken je moderní animovaná technologie pro virtuální prohlídky. K čemu je to dobré? Přestaňte teď být na chvilku prodávající a vciťte do „vašeho zájemce o koupi“.  Již dlouho nemůže najít svůj vysněný dům. Jste pracovně vytížený a nazlobený z nedostatečně poskytovaných informací ve veřejných inzerátech. Na několika prohlídkách jste byli zklamáni. Na informaci od nás vás něco zaujme a máte zájem se více seznámit.

A my vám nabízíme: „Račte vstoupit“. A pak si procházíte interiérem pomyslně sami kudy chcete, jak chcete, jak dlouho chcete. Vracíte se a jdete různými směry. Sami jste režiséry své prohlídky, sken vám jen nabízí, kam můžete vstoupit. Nikoho nezdržujete. Můžete se projít jako návštěva. Máte detailní přehled. Je to na samé hranici možného.

Představte si: Ležíte doma na posteli, chvíli před půlnocí a projdete se po nabízeném domě. Dům má třeba 2 patra, mnoho místností… A tak ve své představivosti si to procházíte sem a tam. A pak si třeba hned ráno vzpomenete, že vás ještě něco zajímá, chcete dům vidět. Ale dům je pro vás vzdálený desítky kilometrů a zrovna se na prohlídku pár dní nedostanete. 

A tak si s odstupem času nemovitost opět projdete, necháte se doslova „vtáhnout dovnitř“ a pošlete odkaz třeba známému, co na to říká? Procházíte se a přemýšlíte si, jak se v tom cítíte a jestli vám vyhovuje. Co chcete více?

Přemýšlíte si „po svém“ a když pak přijdete na prohlídku, máte informační a prožitkový náskok. „Jdete na jistotou".  A nebo se ujistíte, že to není to, co sháníte a sháníte dál. Získali jsme Vás…? Podívejte se, jak taková virtuální prohlídka vypadá.

Pokud chcete úspěšně prodat nebo pronajmout Vaši nemovitost, zavolejte nám. 

Markéta Vašatová
20. prosinec 2020

K tématu vám ochotně sdělí více informací Bc. Markéta Vašatová

Markéta Vašatová
Odesláním tohoto formuláře dáváte souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.
Neplatný vstupNeplatný email{captcha:validation}Neplatný vstup