Chcete bydlet na hezkém místě v Hradci Králové?

Chcete bydlet na hezkém místě v Hradci Králové?

Rádi bychom vám představili náš nový projekt VILA RESORT ROUDNIČKA, na kterém spolupracujeme se spřátelenou realitní kanceláří Svoboda & partneři a architekty z GEBAS atelier architects s.r.o.

Jedná se o rezidenční bydlení v novém uzavřeném rezortu Roudnička v Hradci Králové. Projekt byl již spuštěn.

Vydání územního rozhodnutí je plánované na červenec roku 2019. Dalším krokem je stavební povolení zahrnující komunikace, vodovod a kanalizace s termínem do konce roku 2019. Veškeré přípravy by měly být hotové do léta/září 2020.

Současně s výše zmíněným bude probíhat příprava domů. Plánujeme, že 60–70 % domů bude realizovat  společnost GEBAS domy s.r.o. a domy se budou prodávat již hotové. Zbývající procenta se uvolní pro klienty, kteří si chtějí stavět dle vlastních představ.

Klademe důraz na to, aby všechny domy vznikaly ve stejném časovém období, abychom zajistili soukromí a naprostý klid budoucích obyvatel. Naše představa je, že pro stavbu domu bude pevné časové období 2 roky. Naším cílem není prodávat pozemky spekulantům.

S výstavbou domů bychom rádi začali v polovině roku 2020 a předpokládané dokončení výstavby plánujeme v polovině roku 2021, pokud do toho nevstoupí žádné delší zdržení. Noví majitelé by se tedy mohli stěhovat v průběhu druhé poloviny roku 2021.

Pozemky prodáváme za cenu 4.000,- Kč/m+ 1.000,- Kč/m² za inženýrské sítě. V ceně těchto sítí jsou zahrnuta veškerá povolení, inženýrská činnost, projekční práce, vodovod, kanalizace, elektro a zbudování veřejného prostoru včetně oplocení rezortu a komunikací. Společnost GEBAS domy  cenu za inženýrské sítě garantuje. Celková cena za pozemek včetně inženýrských sítích je tedy 5.000,- Kč/m2. Majitel pozemku tedy dále financuje pouze náklady na stavbu domu, jeho vybavení a okolí vč. zahrady.

Pokud Vás projekt zaujal, navštivte naše stránky www.vilaresortroudnicka.cz, kde se dozvíte veškeré další užitečné informace nebo rovnou zavelejte na tel. 773 123 092.

Markéta Vašatová
21. únor 2019

K tématu vám ochotně sdělí více informací Bc. Markéta Vašatová

Markéta Vašatová
Odesláním tohoto formuláře dáváte souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.
Neplatný vstupNeplatný email{captcha:validation}Neplatný vstup